Blog

Op donderdag 26 en vrijdag 27 mei 2022 zal het centrum gesloten zijn (Hemelvaartsdag en brugdag).
Er zal op die dagen dus GEEN revalidatie zijn voor uw kind.
Dank voor uw begrip.
Het revalidatieteam

Beste ouders,

Tijdens de kerstvakantie 2021 is het centrum gesloten van zaterdag 25 december 2021 tem zondag 2 januari 2022.

Vanaf maandag 3 januari 2022  verwachten we uw kind terug op de normale therapiemomenten.

Ook tijdens de “afkoelingsweek” voor de scholen gaat de therapie in ons centrum gewoon door.

Wij rekenen er op dat alle kinderen zoveel mogelijk zullen aanwezig zijn en dat de ouders zelf voor vervoer van en naar het centrum kunnen zorgen.

De kinderen die geen eigen vervoer hebben en willen gebruik maken van de vervoerdienst van het centrum zullen tijdens die 2 weken, thuis opgehaald en teruggebracht worden.

Gelieve ons hiervoor te verwittigen.

We willen jullie alvast een prettig eindejaar toewensen en een goed begin van 2022!

In naam van al onze medewerkers.

Peggy De Brauwer

Directeur

Beste ouders,

De voorzorgsmaatregelen die door het Agentschap Zorg & Gezondheid aan de centra opgelegd worden ter verspreiding van het coronavirus en de talrijke afwezigheden van medewerkers en revalidanten hebben ons doen besluiten om alle therapieën, afspraken, doktersconsultaties, … tot en met vrijdag 3 april te annuleren. Ook oudergesprekken en andere overlegmomenten met externen worden geannuleerd. Wij willen op die manier het risico op besmettingen tegengaan en de gezondheid van onze revalidanten en onze medewerkers proberen te waarborgen. Toch willen wij u de continuïteit van onze zorgverlening garanderen en zullen wij elke werkdag bereikbaar blijven indien u vragen of advies of ondersteuning nodig heeft. Vanuit het centrum wordt er een permanentie voorzien (per telefoon of mail) door één of meerdere van onze therapeuten bij wie u met uw vragen of zorgen terecht kunt. Deze persoon zal dan samen met u bekijken of er iemand anders van het team (therapeut, sociaal assistent, kinderpsychiater, ..) moet ingeschakeld worden en of we u telefonisch of per mail kunnen verder helpen of dat er toch een fysieke afspraak op het centrum moet gemaakt worden. Wij vragen u dan om de eerder gemaakte hygiëne richtlijnen te respecteren. Wij hopen, samen met u dat iedereen deze moeilijke en onvoorspelbare situatie zo goed mogelijk doorstaat en aarzel niet om ons te contacteren als u daar nood aan zou hebben. Wij houden u zeker en vast op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. In de week voor de Paasvakantie (30/03-03/04) laten we u weten hoe we de Paasvakantie zullen organiseren.

Van harte dank voor uw begrip en medewerking.

Peggy De Brauwer Directeur

Wij zijn steeds op zoek naar vrijwilligers om onze werking te optimaliseren.  Er zijn verschillende invullingen mogelijk voor deze taak.  Wij denken bijvoorbeeld aan mensen die kunnen begeleiden bij het vervoer van de kinderen van en naar het centrum, kleine klusjes uitvoeren, …… Indien u interesse heeft om als vrijwilliger ons team te komen versterken, neem dan gerust contact op met ons.